0

Votre panier est vide.

  • 0032 9 298 04 17 (9h-18h)
  • contact@alumbro.be
  • €4,95 - Livraison Gratuite dès €50,-*
  • Service Rapide
  • Paiement Sécurisé

Merken Alumbro

Alumbro staat garant voor kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs. Wij kiezen steeds de beste producten zodat u maximaal kunt genieten van uw tuin en terras.

In de schaduw van de wind

Met ons assortiment willen we zowel plezier als functionaliteit onderschrijven. België en Nederland staan bekend voor hun gematigde zeeklimaat. Daar dit klimaat al eens gepaard gaat met koude wind, bieden wij windschermen aan. De schermen van Leco komen in standaardformaten en zijn zowel geschikt voor een groot terras als een kleiner balkon. Brustor gaat dan weer voor robuuste constructies, eventueel op maat. Gelukkig is er naast wind ook eens sprake van zon. Mocht die zon toch te warm uitvallen, hebben wij verschillende pasklare oplossingen. De designparasols en schaduwzeilen van Umbrosa zijn zo ontworpen dat ze windstoten tot 6 Beaufort kunnen doorstaan, hoge UV-straling tegenhouden en uitermate gebruiksvriendelijk zijn.

Relaxen met twee...

...of alleen, bij Alumbro hebben we voor elke situatie een geschikte oplossing! De waterratten zullen zich thuis voelen in de jacuzzi's van Bestway. Met hun heerlijke massagestralen wordt genieten een sport. Blijft u toch liever droog? Dan is een persoonlijke loungeplek een must! De designliefhebbers zullen hun zin vinden bij de stevige zitzakken van Trimm Copenhagen. Indien u een gemakkelijk verplaatsbare oplossing kiest, zal de Lamzac van Fatboy u uitermate bevallen. Ontdek ook de andere speelse accessoires van Fatboy, zoals hun tuinverlichting (denk aan de Edison Petit)! Leuke lampen vindt u ook bij Eva Solo die milieuvriendelijke lampen op zonne-energie hebben gecreëerd.

De tuin onderhouden

U kunt de inrichting van uw tuin op punt stellen met de juiste accessoires. Natuurlijk vraagt ook het groen in uw tuin enig onderhoud. De plantjes besproeien doet u bijvoorbeeld met de tuinslangen van Zee en de vogeltjes in de tuin happy houden met ons aanbod trendy vogelhuisjes. Hou de natuur blij, ze is ons te kostbaar!

Een hapje en een drankje

Honger gekregen? Heerlijk lunchen in de tuin kan met een goede uitrusting. Pizzaliefhebbers zullen de oven van Uuni kunnen smaken, barbecueliefhebbers zullen we dan meer plezier kunnen doen met een tafelbarbecue. Omdat cirkels altijd rond zijn kunt u na een heerlijk maal terug uitrusten in een zitzak met een parasol boven het hoofd en een windscherm in de rug.

Op zoek naar iets anders? Kijk gerust eens tussen onze merken!

Alumbro merken Fatboy Umbrosa Eva Solo

Merci de patienter...

{{var product.name}} a été ajouté à votre panier.
Continuer vos achats ou commander